Hirdetés

Jó hírünk van azoknak, akik szerették a Five Nights at Freddy's filmet

|

A főszereplőt alakító Josh Hutcherson biztató nyilatkozatot tett.

Hirdetés

Nagy siker a Five Nights at Freddy's játékok filmes adaptációja. Az adaptációt készítő Blumhouse Productions vezetője szerint az Öt éjjel Freddy pizzázójában már a bemutatása előtt visszahozta az árát, aztán remekül teljesített a kasszáknál is: a Box Office Mojo statisztikái alapján a horrorfilm nagyjából 290 millió dollárt szedett össze globálisan, úgy, hogy a jelentések szerint 20-25 millió dollárból valósították meg. Nem csoda, hogy a Blumhouse legsikeresebb filmje lett

Ilyen sikersztoriknál rögtön felmerül a rajongókban a folytatás vágya, amire a rendező, Emma Tammi már tavaly októberben utalt, amikor a The Hollywood Reporternek azt mondta, hogy a filmnek van néhány befejezetlen szála, amiket a következő részben el lehetne varrni. 

Hirdetés

Most az Öt éjjel Freddy pizzázójában főszereplőjét alakító Josh Hutcherson a Variety-nek tett biztató nyilatkozatot azzal kapcsolatban, hogy mi a helyzet a folytatással: 

"Tudom, jelenleg is azon dolgoznak, hogy megszilárdítsák a történetet, és szeretnék minél hamarabb elkezdeni. Nyilvánvaló, hogy a rajongók csodálatosak és keményvonalasak. Az, hogy részese lehettem, elképesztően király és fenomenális volt. Reméltük, hogy rezonálni fog a közönséggel, de szerintem senki sem számított arra, mi sem, hogy olyan hatást fog kelteni, mint amilyen hatást elért. Alig várom, hogy újra forgathassak. Emma Tammi, a rendezőnk fantasztikus volt, és olyan szórakoztató volt a világ, amelyben játszhattam. Izgatottan várom, hogy lássam, mit csinálnak legközelebb."

Tammi az SFX magazinnak mondta el nemrég, hogy mindannyian nagyon szerencsésnek éreznék magukat, ha továbbra is ebben az univerzumban és ezekkel a karakterekkel készíthetnének folytatásokat, de minden attól függ, hogyan alakulnak a dolgok az első filmmel. Arról viszont még senki sem beszélt, hogy továbbra is a Five Nights at Freddy's videojátékok sztorijait vennék-e alapul vagy a maguk útját járnák a lore-ra építve. Nektek hogy tetszett a filmváltozat?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)