Hirdetés

John Carpenter valószínűleg lebuktatta a Dead Space filmet

|

Az amerikai filmrendező szívesen adaptálná a Dead Space univerzumát, de úgy tudja, nem ő kapta meg a projektet.

Hirdetés

Izgalmas időszakot élhetnek át a Dead Space franchise szerelmesei, hiszen hosszú évek után, január végén visszatér a sorozat. Ugyan nem új résszel, hanem egy remake-kel, panaszkodni így se lehet oka a rajongóknak.

Miközben pedig az első epizód újrakiadására várunk, John Carpenter, a legendás amerikai filmrendező azt is belengette, hogy egy film is készül a horroruniverzumban.

Hirdetés

A rendező nemrég a Varietynek mesélt egy interjúban, amikor szóba került a Dead Space filmes verziója:

"Nagy videojáték-rajongó vagyok, mindenfélével játszom, [...] Új kamerát kerestem, épp a RED-nél jártam, és megemlítettem nekik, hogy szívesen csinálnék egy Dead Space filmet. Ez aztán hamar körbejárt, aztán elkezdték kérdezgetni, hogy »Na, akkor mikor vágsz bele?«

Carpenter ezután elárulta, hogy tudomása szerint már van is rendezője a projektnek, őt azonban egyelőre nem keresték meg, hogy bármilyen feladatot teljesítsen a filmmel kapcsolatban. Egyelőre nem tudjuk, hogy ebből mennyi lehet igaz, hiszen az EA korábban semmilyen formában nem erősítette meg, hogy filmes feldolgozáson gondolkodna. A rendező mindenesetre elmondta, mikor megjelenik az új Dead Space játék, ő biztosan megveszi majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)