Hirdetés

Johnny Depp egy kínai MMORPG trailerében tért vissza hozzá illő szerepben

|

Johnny Depp mostanában kevesebbszer tűnik fel a tőle megszokott blockbuster filmekben, de azért tesz arról, hogy ne felejtsük el.

Hirdetés

A Johnny Depp és Amber Heard között lezajlott rendkívül elnyújtott és határozottan bizarr pereskedés dominálta a közéletet az elmúlt egy-két évben, a két színész pedig az ügy többnyire negatív sajtóvisszhangja miatt nem igazán tudott színészként érvényesülni. Szerencsére ennek a sötét időszaknak láthatóan vége van, vagy legalábbis egyelőre vége van, hiszen Heard még nem adta fel a pereskedést.

Úgy tűnik, hogy Depp lassan visszatérhet a foglalkozásához, ugyanis nem csak egy új történelmi filmben láthatjuk viszont a közeljövőben, hanem egy teljesen új területen is, egy hamarosan megjelenő online játék előzetesében találkozhatunk vele.

A Sea of Dawn egy kínai MMORPG, ami odakint már megjelent, viszont Európában és az Egyesült Államokban csak valamikor az idei év hátralevő részében válik elérhetővé, ami azt jelenti, hogy lesz szükség némi marketing anyagra is.

Hirdetés

A játék előzetese sokkal inkább rövidfilmre hasonlít, ugyanis az egész színészekkel, díszletek között van felvéve, ami persze nagyon jól passzol Depphez, akinek a színészi játéka mindig is rendkívül kifejező volt, főleg olyan fura, excentrikus karakterekben, mint a vak boltos, akit az alábbi reklámban is alakít.

Az egész produkció egyébként meglepően igényes, látszik, hogy a színész nem akarta félvállról venni a feladatot, szóval a szórakozás kedvéért akkor is érdemes megnézni, ha egyébként valakit nem foglalkoznak az ázsiai MMO-k.

Nektek hogy tetszik?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)