Hirdetés

Jön a Call of Duty: Vanguard képregény

|

Jobban megismerhetjük vele a játék karaktereit és lesznek benne easter eggek is.

Hirdetés

Pár hete kipróbáltuk a Call of Duty: Vanguard bétáját, ami alapján nem számítunk a Modern Warfare minőségére, de a Black Ops Cold War élményét talán felül tudja múlni az idei CoD. Az Activision viszont - a Battlefield 2042-vel ellentétben - nem hagy minket egyjátékos kampány nélkül, ahol a második világháború színterein különböző különleges karakterek történeteit ismerhetjük meg. A legutóbbi trailer be is mutatta a főszereplőket, azaz Arthur Kingsley őrnagyot, Lucas Riggs közlegényt, Polina Petrova és Wade Jackson hadnagyokat, valamint Richard Webb őrmestert.

Hirdetés

Ha még többet szeretnénk majd megtudni a karakterekről, mint amit a november 5-én megjelenő videojáték elmond, akkor egy képregény formájában ismerhetitek meg jobban a hátterüket - jelentette be a Sledgehammer Games a New York Comic Con során. A Vanguard képregényt Sam Maggs, Stephen Rhodes, Tochi Onyebuchi és Brent Friedman írják, a grafikáért pedig Piotr Kowalski és Brad Simpson felelnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Rhodes szerint a Vanguard játék kampánya egy nagyszerű történetet mesél el a harcosok első közös küldetéséről, de miközben dolgoztak a sztorin, rájöttek, hogy az is fontos, miképpen verődött össze ez a csapat. Rhodes egyúttal azt is megerősítette, hogy számos easter eggre számíthatnak majd az olvasók. 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jön a képregény, de várhatóan a Call of Duty: Vanguard megjelenése előtt rajtol el. Azt sem árulták el, hogy hány részes lesz. Az viszont biztos, hogy ez a digitális változat, ugyanis a fizikai kiadás csak 2022 elején várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)