Hirdetés

Jön az xboxos Oreo, amivel játékbéli tartalmakat és más extrákat is lehet nyerni

|

Nagyon úgy fest, hogy a magyar vásárlók sem maradnak ki a buliból.

Hirdetés

Nem ma kezdte el szeretni egymást az Xbox és az Oreo, elvégre már 2019-ben is tudtunk nektek mutatni Oreo köntösbe öltöztetett Xbox One X-et. Tavaly októberben aztán a Microsoft Teams kapott dedikált Oreo emojikat, az együttműködés pedig a jelek szerint a közeljövőben újabb szintre lép. Xbox tematikájú Oreo kekszek érkeznek ugyanis hamarosan, amiket úgy tűnik, ti is megkóstolhattok. 

Az efféle kooperációkból elég sokszor kimaradnak a hazai vásárlók, most viszont több külföldi forrás szerint a 22 országban elstartoló Oreo kampány kifejezetten Európát veszi célba, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a projekt hivatalos oldala, ahol magyar szöveg fogadja a látogatókat.

Hirdetés

A linkelt oldal szerint 2023. február 27-én lesz érdemes ide visszanézni, mivel a látogatók Oreo x Xbox nyereményeket zsákolhatnak be. De miről is van szó a gyakorlatban? Egy új, limitált Oreo kiszerelés lesz kapható (ha minden igaz, nálunk is), a csomagokban pedig Xbox logóval, valamint A, B, X, Y, illetve "irány" gombokkal ellátott kekszek sorakoznak. Az Xbox Wire cikke szerint ezekből az Oreo kekszekből kell összerakni cheat kódokat, a megfelelő kódok pedig Forza Horizon 5, Sea of Thieves, és Halo Infinite játékbéli tartalmakat, elsősorban skineket oldanak fel.

Az alábbi galériában ezek is megtekinthetők. 

Mindezeken felül lesz nyereményjáték is, a szerencsések Xbox Game Pass Ultimate tagságok, egyedi Oreo hardvereket, Xbox konzolokat, illetve "ünnepi élményt" is nyerhetnek az egész családnak - egyelőre nem derült ki, országspecifikusan hol milyen nyeremények lesznek elérhetők.

A fentebb említett Xbox Wire cikk szerint 2023 januárjában indul az értékesítés, de könnyen lehet, hogy nálunk február végéig várni kell, ha már a nyereményjáték kapcsán a február 27-i dátum szerepel a hivatalos weboldalon.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)