Hirdetés

Jön egy Elden Ring könyv, ami igazából nem is a játékról szól, hanem a barátságról

|

A See You At That Grace After Work egy egészen különleges sztorit mesél el a FromSoftware nagy sikerű játékát is beépítve.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a FromSoftware-hez kerültek az Elden Ring jogai, szóval lényegében korlátlan szabadságot kaptak annak tekintetében, hogy mihez kezdenek vele. Például egy mobiljáték lehetősége már fel is merült, de a stúdió következő nagy dobása nem ez, hanem a beígért DLC, a Shadow of the Edtree lesz, amely a tervek szerint június 21-én jelenik meg. 

Legnagyobb meglepetésünkre azonban ennél jóval előbb, már március végén a boltok polcaira kerül a következő Elden Ringgel kapcsolatos termék, amelynek témájára végképp nem számítottunk. 

Hirdetés

A Siliconera írt arról, hogy a Kadokawa Corporation kiadásában jelenik meg a See You At That Grace After Work című regény, amely nem az Elden Ring világán belül, hanem azon kívül játszódik, de szorosan kapcsolódik hozzá: két munkatárs történetét meséli el, akik a játéknak köszönhetően ismerkednek meg egymással. A név a Site of Grace-ekre, a játék checkpointjaira utal, ahol halál esetén feltámadunk, szinteződhetünk, fejleszthetjük az eszközeinket és így tovább. 

A sztori középpontjában egy japán irodai dolgozó áll, aki szereti az Elden Ringet, de korábban csak egyedül játszott vele. Amikor a munkaszüneteinek egyikében az útmutató honlapokat böngészi, az egyik kollégája észreveszi ezt, és mivel maga is rajong a játékért, megszólítja őt. Egyre többet beszélgetnek az alkotásról a munkahelyükön és az interneten is, miközben együtt is játszanak vele. A regény szerzője az a Keiichi Hikami, akinek a nevéhez több Monster Hunter-kötet is fűződik. 

A See You At That Grace After Work már március 29-én megjelenik, de rossz hír, hogy csak Japánban, és a nemzetközi terjesztésről egyelőre nem esett szó.

Ti elolvasnátok, ha kiadnák magyarul is?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)