Hirdetés

Jönnek a Minecraft Dungeons ruhakollekciók

|

A CLOAK divatcéget Markiplier és Jacksepticeye alapították, és összeálltak a Minecraft fejlesztőivel egy menő termékvonal kedvéért.

Hirdetés

Megjelent a Minecraft Dungeons, azzal együtt pedig megjelent a CLOAK Minecraft Dungeons termékvonala. A divatcég több, a játék stílusához passzoló pólót, pulcsit és köpenyt dobott piacra. Az utóbbi kifejezetten limitált mennyiségben érhető el, de mindenkinek melegen ajánlott, akinek a Minecraft ARPG vonala bejön. Természetesen a játék a nálunk futó Xbox Game Pass Online Fesztivál keretében is bemutatkozott, szóval bele tudtok nézni a streambe is, ha érdekel a cucc. 

Hirdetés

A CLOAK üzlet egyébként két világhírű gaming YouTube videógyártó, Markiplier és Jacksepticeye közös vállalkozása, akik egyébként jelenleg a COVID-19 elleni küzdelemben is igyekeznek segédkezni. Jelenleg minden termékük bevételéből 10 százalékot egy a vírus ellen küzdő alapítványnak utalnak. Nem vagyok kifejezetten nagy Minecraft rajongó, de ezekből a cuccokból, azért még én is behúznék párat:

A Minecraft Dungeonst pedig már PC-n, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is nyomhatjátok, Xboxon pedig akár a Game Pass előfizetés részeként azonnal elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)