Hirdetés

Jönnek az Assassin's Creed Valhalla témájú csukák

|

Viking őseink is ilyenekkel taposták volna el ellenfeleiket, ha a praktikusságot háttérbe helyezik a stílussal szemben.

Hirdetés

Ha valaki most azt mondaná nekem az utcán, hogy készülnek Assassin's Creed Valhalla lábbelik, akkor komoly bakancsokra számítanék, de ez csak naivitásomat feltételezné. Valójában arról van szó, hogy a Ubisoft összeállt a Reebokkal, akik összeraktak pár színes, Valhalla logókkal díszített sportcipőt. Nem néznek ki nagyon rosszul, de a hajam nem fonódott be tőlük.

A Reebok közleménye szerint a cipők dizájnját az északi fények ihlették, és ugyan még nem voltam északon, de annyi természetfilmet láttam, hogy erős kételyek törjenek fel belőlem.

Hirdetés

Azért azt valjuk be, hogy láttunk már ezeknél rosszabb, játékmegjelenésre készült, marketing célú cipőket:

A surranók ára 90 és 120 euró körül alakul és november 7-én kerülnek a boltokba, néhány nappal a játék megjelenése előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)