Hirdetés

Többek között egy Dredd bíró videojáték is készülhet

|

Hamarosan több bejelentés is várható a 2000AD Comics címeivel kapcsolatban.

Hirdetés

A Sniper Elite szériát is jegyző Rebellion még 2000-ben szerezte meg magának a 2000AD Comicshoz tartozó jogokat, így sok más mellett olyan IP-kkel lettek gazdagabbak, mint a Dredd bíró, a Strontium Dog, a Sláine, a Nemesis, valamint a Rogue Trooper. Az évek során több adaptációt is elkészítettek (mint például a Judge Dredd vs. Death), majd 2017-ben bejelentették, hogy más fejlesztőcsapatoknak is felkínálják a lehetőséget az alapanyagok feldolgozására. 

Hirdetés

A Rebellion elnöke, Jason Kingsley még az E3 alatt árulta el, hogy számos fejlesztővel tárgyaltak és kötöttek megállapodást a birtokukban lévő jogokkal kapcsolatban és bár jelenleg nincs semmilyen bejelenteni valójuk, mivel még túl korai lenne a projekteknek, viszont a következő hónapokban több bejelentésre is számíthatunk tőlük. Majd hozzátette, hogy nagyon izgatottak, mert sok tartalom készül éppen a háttérben. 

Nem ördögtől való azt gondolni, hogy a 2000AD legismertebb termékének, a Dredd bírónak újabb videojátékos feldolgozása is készülődhet valamelyik stúdióban, azt pedig már csak mi tesszük hozzá, hogy szívesen hallanánk a legutóbbi Dredd film főszereplőjét, Karl Urbant a karakter hangjaként.

Ti milyen bejelentéseknek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)