Hirdetés

Karácsonyi izzókat, plüsskígyót és menő széket is villantott a Razer

|

A gamer rágóval áttört a gát, mostantól mindent is árul a Razer - és még mindig nem rugaszkodik el fő profiljától.

Hirdetés

Amellett, hogy minőségi perifériákat gyárt, más cuccokkal is igyekszik belopni magát a gamerek szívébe a Razer, ami egyébként is napjaink egyik legkedveltebb PC gaming márkája. A napokban zajló RazerCon 2020 során mini-ITX-es ház mellett néhány egészen érdekes új terméket is megismerhettünk.

Az egyik legizgalmasabb például a Chroma-kompatibilis Razer karácsonyi izzó, amit a Twinklyvel közösen készítenek el. A Razer Chroma appból irányíthatjuk majd a fényeket, és szinkronizálhatjuk más chromás eszközeinkkel.

Hirdetés

Ami viszont tényleg nem hiányozhat egy háztartásból sem, az a Sneki Snek plüss - már csak azért sem, mert minden eladott kígyó után a Razer 10 fát ment meg Kolumbiában, Peruban, Brazíliában, a Fülöp-szigeteken, Fidzsin, Madagaszkáron vagy Kínában, megóvva ezzel számos védett faj élőhelyét. A Conservation Internationallel együttműködésben szervezett akció célja, hogy 100 ezer fát sikerüljön megmenteni, tehát 10 ezer plüssnek kell gazdára találnia, és úgy tűnik, ezzel nem lesz gond: máris készlethiány van. A csomagolás egyébként könnyen lebomlik.

A gaminghez sokkal jobban kötődik a Razer Iskur gamer szék, ami ugyan nem RGB-s, de így is jól mutat. Műbőr bevonatú, párnázott, 4D-s kartámaszai vannak, és belehímezték a "For Gamers. By Gamers" mottót. Különlegessége, hogy a háttámasz nem használódik el, és úgy alakították ki, hogy hosszú menetek során se fájduljon meg a hátunk, illetve ellenálljon az izzadságnak és más folyadékoknak. 136 kg-ig és 190 cm-es magasságig jó, 499,99 euróért fogják árulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)