Hirdetés

Olyan mint egy videojáték, csak ez tényleg gyilkol

|

Az Amerikai Egyesült Államok hadserege egy új típusú technológiával kísérletezik, ami akár egy videojáték is lehetne.

Hirdetés

Tavaly bemutatásra került egy fegyver, ami úgy működik, mint ahogy azt sok játékban láthattuk. Kijelölöd a célpontot, és már csak meg kell húzni a ravaszt. A PGF (Precision Guided Firearm) rendszer kiszámolja a változókat (szélerősség, célpont mozgása, stb.) majd célba juttatja a golyót.

A technológia létezik, és a tavalyi bejelentéskor a katonaságot még nem különösebben izgatta a dolog, de mostanában már elkezdtek kísérletezgetni vele.

Még nem írtak alá semmit, de ha technológia úgy működik, ahogy az papíron szerepel, akkor nehéz elképzelni, hogy a hadsereg nemet mondana rá. Elvégre remek szolgálatot tehet egy Splinter Cell: Blacklist-ből ismerős rendszer.

Egy videojáték alapú technológia kipipálva. Igazából nem szívesen ünnepelnénk most ezt ha nem baj, jobban szeretjük, amíg az ilyen dolgok csak játékokban léteznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)