Hirdetés

Melyik az a játék, amivel szerinted mindenkinek játszania kellene?

|

Van olyan játék, amit nagyon szeretsz és sokra tartasz, de szerinted nem jutott el még elég emberhez? Itt a lehetőség, hogy terjeszd az igét.

Hirdetés

Legtöbbször már a játékok bejelentésekor, de legkésőbb a megjelenés környékén borítékolható, melyikkel fognak milliók játszani, és melyik nem vonz majd annyi érdeklődőt. Aztán néha téves a becslés, és jönnek a hatalmas meglepetések, mint az óriási sikert aratott Undertale, a PlayerUnknown's Battlegrounds, vagy az ambíciózus crossover mivolta ellenére óriásit bukó Marvel vs. Capcom: Infinite. Meg, mint nemrég megtudtuk, majdnem minden Telltale-cím, a Galaxis őrzőitől a Trónok harcáig. 

Hirdetés

És persze vannak olyan játékok is, amik szépen megbújnak a radar alatt a merész témaválasztás vagy a nem túl erős marketing miatt, aztán végül lassan elkezd hízni a játékosbázis, és a siker önmagát generálja.

Ha nem sikerül egy bundle-ből behúznom, sosem tudom meg, milyen remek játék az FTL: Faster Than Light, ha nem javasolja valaki, nem éltem volna át a Gone Home által kínált érdekes és egyedi játékélményt, és ha nem jut rám a tesztírás feladata, valószínűleg nem a Dragon Ball FighterZ lenne a valaha volt egyik egyik kedvenc verekedős játékom. Aztán ott a Hellblade: Senua's Sacrifice, ami elsőre egy akciójátéknak tűnhet, de valójában nagyon más, és fejhallgatóval játszva olyan élmény, amilyet még soha nem tapasztaltam.

Szóval mindenki életében ott vannak a kis és nagy kedvencek, az apró csodás élmények, amiért olyan jó dolog gamernek lenni. És ha már feltalálták a kommentszekciót, akkor használjuk is ki olyan építő dolgokra, mint a saját élmények megosztása, kulturált népnevelés.

Szóval a kérdés adott: mi az a játék, amit szerintetek mindenkinek érdemes kipróbálni, és miért? Meséljetek róla, adjatok tippeket, életre szóló élményeket, osszátok meg velünk és egymással, hogy mi az a cím, amit mindenkinek kötelező kipróbálnia!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)