Hirdetés

Kellően brutális lesz a Mortal Kombat film

|

Az egyik színész állítása szerint rosszul lett a fatalityk láttán a Mortal Kombat film forgatása közben.

Hirdetés

Ha összegyűlik a család egy szép szombat délutánon, és a jelenlévők verekedős játékban kívánják levezetni a feszültséget, jobb, ha inkább a Smash Bros., Street Fighter, az Injustice vagy a Tekken kerül elő, mert a Mortal Kombatban nem spóroltak a vérrel, és egy gerinckitépés nem győzi meg a nagymamát arról, hogy a videojátékoktól még nem lesz a 6 éves Lacika tömeggyilkos. 

Hirdetés

Ismerve a NetherRealm játéksorozatát, nem várunk kevesebbet a Mortal Kombat filmtől sem, és valamennyire megnyugtató, hogy az egyik színész, Lewis Tan (akinek pontos szerepe egyelőre nem ismert) a ComicBooknak nyilatkozva elmondta, a készítők nem óvatoskodnak.

"Hadd mondjam el, néhány forgatási napon rosszul voltam. Nem viccelek. Nem... nem fogták vissza magukat."

Számíthatunk tehát arra, hogy a kivégzések esetében nem csak CGI-t használnak. Az író, Greg Russo korábban elmondta, nem fognak új fatalityket kitalálni, azokat láthatjuk újra, amiket a játékokban is. Törekednek nem túlzásba esni, nem akarják, hogy nevetségessé váljanak a kivégzések, de kiérdemli majd a film az R-besorolást. Várhatóan 2021. januárjában láthatjuk a végeredményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)