Hirdetés

Kenyeret és cirkuszt: mindkettőt megadja ez a The Last of Us clicker szobor, ami... kenyérből van

|

Ennyire lenyűgöző látvány kenyér még soha nem volt, talán nem is lesz.

Hirdetés

Amikor megjelent a The Last of Us játék (igen, ennek már 10 éve), nem szűkölködtünk látványos cosplay megoldásokban. Most azonban sikerült még egyedibb ötlettel megidézni a jellegzetes rémek emlékképét.

A The Last of Crust (nem elírás, csodálatos szójáték, a crust ugyanis kenyérhéjat is jelent többek közt) lenyűgözően összetett munkája Catherine és Hannalee Perannek. Az anya-lánya páros Kaliforniában üzemeltet egy One House Bakery nevű pékséget, ami előtt most egy borzalmas, gombaarcú mutáns áll.

A clicker persze csak egy látványos szobor, ami attól olyan élethű, hogy egyébként minden porcikája (a pulcsit leszámítva) kenyértésztából van. Sosem gondoltam volna, hogy megkóstolnék egy kenyérmutánst (eddig még soha nem is írtam le ezt a szót), de az ember mindig szélesítheti látókörét. 

Hirdetés

A clicker egyébként a Downtown Benicia Main Street Scarecrow Contest nevű versenyre készült, aminek győztesét október 23-án fogják bejelenteni. Catherine és Hannalee projektje 400 órányi munkába került, így meglepődnénk, ha ezt bárki felül tudná múlni.

Ha ez a látványos kenyérszobor megpenészedik, keményebb lehet az összhatás, el tudjuk képzelni, hogy a zöldes szín még látványosabbá tenné ezt az egészet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)