Hirdetés

Képregény vezeti fel az Assassin's Creed Valhalla történetét

|

A korábbi Assassin's Creed képregényekkel ellentétben a Valhalla előzményénél már a Dark Horse Comics lesz a kiadó.

Hirdetés

Képregényes előzményt kap az idén ősszel érkező Assassin's Creed Valhalla, a füzetekben a játék főhőse, Eivor kerül a fókuszba. Külön érdekesség, hogy az Assassin's Creed Valhalla: Song of Glory háromrészes minisorozatot a Dark Horse Comics kiadó szállítja le nekünk, korábban viszont hosszú ideig az AC témájú képregényekért a Titan Comics felelt.

Hirdetés

Az Assassin's Creed franchise személyében a Dark Horse a jelek szerint egy remek licencre tette rá a mancsát, ami rájuk is fért, hiszen nemrég az Alien és a Predator képregényes jogait megszerezte tőlük a Marvel Comics (korábban a képregényes Star Wars és Conan jogok is ugyancsak a Marvelhez vándoroltak tőlük). Az új képregényben egyébként Eivor nőként jelenik meg - a videojátékban ugyebár mi dönthetünk a főhős neméről, amit később akár játék közben is megváltoztathatunk.

Az Assassin's Creed Valhalla: Song of Glory képregényes minisorozat első száma október 21-én fog megjelenni az Egyesült Államokban, maga az Assassin's Creed Valhalla videojáték pedig november 17-én érkezik PC-re, Google Stadiára, PS4-re, Xbox One-ra, később pedig majd PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)