Hirdetés

Készül egy játék a The Mandalorian alapján?

|

Lehetséges, hogy a Disney ennyire meg akarja lovagolni a széria sikerét?

Hirdetés

Számos videojátékos Star Wars-projekt formálódik épp: valamin dolgozik az Electronic Arts, de már nem csak ők, hanem a Ubisofthoz tartozó Massive Entertainment is alkot, és az exkluzivitási szerződés lejárta miatt gyakorlatilag bárki készíthet Star Wars játékot, aki meg tudja győzni a Disney-t, hogy méltó a feladatra. Azt nem tudjuk, kinél készülhet a The Mandalorian adaptációja, de most izgatottak lettünk.

A mindig tájékozottnak tűnő Shpeshal_Ed a GamesBeat Summit 2021 után állította, hogy bár ő sem tudja, ki, de úgy hallotta, valaki egy The Mandalorian játékon dolgozik. Azért merte ezt kijelenteni, mert úgy látta, hogy a rendezvény keretében otthonából előadó Phil Spencer polcán egy Mando Funko Pop figura tanyázik, és ezzel az Xbox-fejes a bejelentést készíti elő.

Hirdetés

Később kiderült, hogy az mégsem egy mandalorianes figura volt - ekkor törölte a posztot, majd megjegyezte, hogy bár tud a játékról, lehet, hogy egy kicsit korán szólt, és ezzel potenciálisan lebuktatta a forrását. Korábban a bloomberges Jason Schreier is azt mondta, hogy a Lucasfilm számos Star Wars játékot fog készíteni, "talán egy olyat is, ami egy bizonyos fejvadászról szól". 

Hivatalos bejelentés hiányában kezeljük ezt pletykaként, de azért visszafogottan reménykedünk, hogy a projekt valóban formálódik, és lesz is belőle valami a végén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)