Hirdetés

Készül egy rajongói LEGO Halo játék, amit azonnal nyomnánk

|

Hamarosan LEGO karaktereket irányítva lőhetjük agyon egymást az ikonikus Halo fegyverek műanyag verzióival.

Hirdetés

A Halo Infinite nem volt vitathatatlan sikertörténet, de szerencsére a legendás lövölde hagyatéka jó kezekben van. A The Master Chief Collectionnek köszönhetően pedig bármikor újra átélhetjük a széria legjobb pillanatait, és a gyűjtemény többplatformos megjelenése új rajongókat is hozott a szép kort megélt szériának.

Master Chief kitartó követői között ott van ThrillDaWill is, aki azon dolgozik, hogy pótoljon egy hiányzó elemet: a LEGO Halo spin-offot. Will fogta a Halo legendás multiplayer élményét, és kockásított formába öntötte azt. A karaktereket, a fegyvereket, a pályákat, mindent LEGO darabokból épített újjá. A háború minden apró eleme műanyagból van, miközben a játékélmény lényege nem változott: klasszikus deathmatcheket pörgethetünk a haverok ellen, pont úgy, mint az első Halo idejében.

Hirdetés

Vagy legalábbis majd pörgethetünk, amikor a publikus verzió megjelenik, mert jelenleg a fájlokat csak az alkotó Patreonján keresztül érhetjük el.

Will még nem közölt megjelenési dátumot a projekthez, de érdemes lesz figyelni a Twitter fiókját az első, letölthető verzióra várva. A trailer alapján megéri majd várni erre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)