Hirdetés

Két könyv is megjelenik a Marvel's Spider-Man: Miles Morales kapcsán

|

Az egyik a Miles Morales játék előzményeit meséli el, a másik egy művészeti album lesz.

Hirdetés

A PlayStation 5 nyitófelhozatalának része lesz a Marvel's Spider-Man: Miles Morales is (az alapjáték nagy port kavart remasterjével együtt, de ez más téma), amely nem Peter Parkerre, hanem mentoráltjára fókuszál majd, aki Harlemben igyekszik betartatni a törvényeket, óvni a rászorulókat.

Bár Miles univerzumába egyértelműen a PS4-en és PS5-ön is átélhető történettel léphetünk be a leginteraktívabban, azonban lesz még rá két másik lehetőség is, hogy elmerüljünk benne.

Hirdetés

Kezdésként a Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Wings of Fury című előzménykötet november 10-én jelenik meg az Egyesült Államokban Brittney Morris (Slay) írásában.

A Titan kiadásában érkező, 288 oldalas kötet arra fókuszál, hogy hősünk küzd a Pókember-lét felelősségével, miközben Vulture és Starling kísérleti technológiával árasztja el New York utcáit. Van már borító is hozzá: 

Ezt követően pár hónappal később, 2021 februárjában jön a hivatalos művészeti album, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales - The Art of the Game. Matt Ralphs 192 oldalas könyve a játék elkészítésének kreatív folyamatát követi nyomon, amely magába foglal koncepciós rajzokat és játékbéli látnivalókat, valamint bepillantást nyerhetünk az Insomniac művészei és fejlesztői által. 

A Titan egyébként már a Marvel's Spider-Man kapcsán is adott ki két hasonló kötetet, szintén egy előzményt és egy művészeti albumot, szóval a PS5-ös remaster előtt akár azokat is pótolhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)