Hirdetés

Ki ne rohanna a boltba egy Minecraft x Crocs papucsért?

|

A világ legrondább műanyag lábbelijének gyártója azt gondolta, sokkal vonzóbb lesz a végeredmény, ha Minecraft-kockákat nyomtat a borítására.

Hirdetés

A Crocs papucsokat imádjuk gyűlölni: a mulatságosan festő lyukacsos papucs-cipők mindenkiből hidegrázást váltanak ki, de ugyanakkor kevés kényelmesebb dolgot lehet hordani a kertben sétálgatva. Utóbbihoz tökéletes lesz a Minecraft x Crocs együttműködés nyomán született dizájn is.

A Microsoft ugyanis összeállt a papucsgyártóval, hogy a legmenőbb gaming témájú dizájnokat húzhassuk a lábainkra. Tökéletesen fog passzolnia minecraftos zoknijainkhoz.

Hirdetés

Az öt különböző Minecraft Crocs formatervhez különböző díszeket is válogathatunk, melyeket aztán rápattinthatunk a lyukacsos borításra. A játékbeli karaktereink sem ússzák meg egyébként a lábra szerelhető sajtreszelőket, mert ha most bejelentkeztek a Minecraft Bedrock Edition verziójába, akkor ingyen felmarkolhattok egy pár papucsot.

A Minecraft x Crocs papucsok már világszerte megrendelhetőek a márka hivatalos weboldalán keresztül. Ha a barátok megkérdezik, hogy miért tettétek ezt magatokkal, akkor mondjátok nyugodtan, hogy ajándék volt, és azért viselitek, mert nem akarjátok megsérteni azt, akitől kaptátok. Biztosan elhiszik majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)