Hirdetés

Kiderült, hol lesz nézhető Magyarországon a Halo sorozat 2. évada

|

És persze azt is megtudtuk, mikorra várhatjuk a premiert.

Hirdetés

December elején tette közzé a Paramount+ a Halo 2. évadának első előzetesét, rögtön azután, hogy a Fallout sorozat, a The Boys 4. évada és a Sárkányok háza 2. évada is megmutatta magát. Nem lesz eseménytelen a 2024-es év filmes-sorozatos fronton, a Halo új szezonjának debütálására pedig nem is kell sokat várnunk.

Amint arra teljes mértékben számítani lehetett, az első két rész február 9-én érkezik a SkyShowtime kínálatába, majd ezt hetente egy újabb követi. Master Chief vezetésével folytatódik a Covenant elleni harc, és a katona a Halo keresésére indul, hogy megakadályozza az emberiség pusztulását.

Hirdetés

A 2. évadra visszatér Pablo Schreiber (American Gods) mint Master Chief, és Natascha McElhone (Californication) Dr. Halsey szerepében, akik ebben az évadban produceri feladatokat is ellátnak. További visszatérő szereplők: Jen Taylor (HALO játéksorozat, RWBY) mint Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (Vaják), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Bosszúállók: Ultron kora), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) és Danny Sapani (Penny Dreadful). Hozzájuk Joseph Morgan és Christina Rodlo is csatlakoznak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)