Hirdetés

Kiderült, ki lesz Dina a The Last of Us 2. évadában

|

Abby és Jesse után egy újabb színész csatlakozását jelentették be a The Last of Us alkotói.

Hirdetés

A jelentős mértékű időugrásnak és helyszínváltásnak köszönhetően a The Last of Us Part II számos új szereplőt mutathatott be, cselekménye során sok, Ellie-hez vagy Abbyhez közel álló karakterrel ismerkedhettünk meg. A napokban az HBO Maxra (mire megjelenik, már csak Maxra) készülő sorozat alkotói sorra jelentik be, mely szerepet ki kapja, és miután megtudtuk, hogy Kaitlyn Dever lesz Abby, Young Mazino meg Jesse, az is kiderült, kiben látták meg Dinát.

Ellie szabadszellemű párja, akit az alkotók melegszívűnek, briliánsnak, vadnak, viccesnek, veszélyesnek és azonnal megkedvelhetőnek írtak le, Isabela Mercednek köszönhetően kel majd életre a 2025-ben debütáló szezonban.

Hirdetés

"Örökké kereshetsz egy olyan színészt, akiben mindez megvan, vagy azonnal rátalálhatsz Isabela Mercedre. Büszkébbek nem is lehetnénk amiatt, hogy csatlakozik a családunkhoz."

- írta Craig Mazin és Neil Druckmann közös közleménye.

Merced - aki egyébként még külsőre is hasonlít a játékbeli Dinára - a Nickelodeon 100 dolog a gimi előtt című sorozatában volt főszereplő, de látható lesz majd a Madame Webben is Anya Corazon szerepében.

Mivel a forgatás februárban kezdődik, várható, hogy további szereplők csatlakozását is megerősítik majd a napokban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)