Hirdetés

Kiderült, mikor jön a Dragon's Dogma Netflix sorozat, az első képek biztatóak

|

A Dragon's Dogma megkapja a saját animációs adaptációját, aminek stílusa első ránézésre nagyon hasonló lesz a Castlevaniáéhoz.

Hirdetés

A Netflix teljes erővel beleállt az animációs sorozatok gyártásába. Most éppen a Dragon's Dogma premierjére készülnek, ami a Capcom játékának feldolgozása lesz. Az RPG még 2012-ben jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra, de később kapott portokat a modern konzolokra is. Egy apró de hűséges rajongótábort tudhat magáénak a játék, de ez változhat az adaptáció premierje után.

Hirdetés

A sztori szerint Ethan, a játékoskaraktert helyettesítő Arisen elindul útjára, hogy levágja a sárkányt, amelyik kitépte a szívét. Ahogy halad előre a történet, úgy hősünk egyre inkább elveszíti emberségét a démonokkal vívott csatájában. Egy sötét hadjáratról van szó, amit a vizuális dizájn is visszaad.

A Dragon's Dogma első évada szeptember 17-én fog felkerülni a Netflixre.

Reméljük lesz akkora sikere a sorozatnak, hogy esetleg egy Dragon's Dogma 2-t is kapjunk valamikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)