Hirdetés

Kiderült néhány részlet a következő James Bond játékról, és van okunk izgulni

|

A megjelenés még távol lehet, de ezt-azt megtudtunk arról, hogyan képzelik el a játékot az IO Interactive-nál.

Hirdetés

A dán székhelyű IO Interactive-ot a legtöbben a Hitman sorozat miatt ismerhetik, de a múltban is volt arra példa, hogy a csapat kísérletezgetett, kipróbált valami mást. A World of Assassination trilógia lezárása után a 47-es ügynök most egy időre pihenni megy, hogy a 007-es élvezhessen kiemelt figyelmet.

A fejlesztők ugyanis a Project 007 munkacímmel készülő következő játékukkal foglalkoznak, aminek középpontjában James Bond áll majd. A Eurogamer interjújában elárultak néhány új infót ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Fontosnak tartották leszögezni azt, hogy tudják, mennyire fontos a Bond-jogokkal rendelkező Eon Productions munkája, hiszen ők is igyekeztek a 47-es ügynököt védeni, amennyire lehetett - mindenki, aki látta valamely Hitman filmet, tudja, hogy nem jártak sikerrel, de ez más kérdés. Igyekeztek kölcsönös egyetértésre jutni annak kapcsán, ki James Bond és mi az egész franchise lényege, és engedélyt kaptak egy eredettörténet megírására, hogy egy teljesen új ügynökkel ismertethessék meg a játékosokat, ne kelljen a filmekben lefektetett alapokhoz ragaszkodni. Azért nem is fognak teljesen elszakadni tőle.

Az évek során nyilvánvalóvá vált, hogy a sikeres adaptációkhoz elengedhetetlen némi szabadság, és úgy tűnik, ezt a Bond-jogok tulajdonosai is megértették. A megjelenés várható időpontjáról nem esett szó.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)