Hirdetés

Kidurrant Amouranth medencéje, tönkrement az egész streaming szettje

|

Megvannak a veszélyei annak, ha egy szobába rakod a medencéd és az elektronikai eszközeid.

Hirdetés

Továbbra is az egyik legismertebb, legkedveltebb női streamer Amouranth, aki egyebek mellett azzal vált ismertté, hogy szeret bekapcsolódni az aktuális trendekbe, nem áll tőle távol a kádból (vagy jacuzziból) streamelés műfaja és a műfülnyalogatás sem. Nemrég annak kapcsán szólalt meg, hogy munka-e az online közvetítés, de nyíltan beszél arról is, hogyan fekteti be megkeresett pénzét - az év elején például egy medencéket gyártó vállakozásba szállt be.

Nem túl jó reklám ennek, hogy a saját medencéje épp most "robbant fel", és pusztította el az egész szobát, amiből közvetíteni szokott.

Hirdetés

Először rejtélyesen azt tette közzé, hogy "Valami szörnyűség történt", majd megosztotta követőivel a hírt. Részletek egyelőre nem ismertek, de azt ígérte, hamarosan képeket is közzétesz az incidensről - egyelőre csak magáról rakott ki egy-két szexi fotót az OnlyFans oldalát promózva, meg egy műfülnyalogatós videót YouTube-ra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)