Hirdetés

Kingdom Hearts órákkal és fülbevalókkal támad a U-Treasure

|

Ha a csuklódon hordanád kedvenc JRPG sorozatodat, akkor most itt a lehetőség, bár ahogy az lenni szokott, most is sokba fog kerülni.

Hirdetés

A Kingdom Hearts rajongók már bizonyították Tetsuya Nomurának, hajlandóak megvenni végtelen mennyiségű konzolt ahhoz, hogy értelmezni tudják a teljse sztorit. Sokuk valószínűleg egy komolyabb karóra árától sem fog megrettenni, legalábbis ebben reménykedik a U-Treasure, ami két különböző karórát és két pár fülbevalót kínál most a sorozat jelképeivel.

Hirdetés

Az órák darabja 80 000 forint körüli japán jenbe kerül, és két stílusban jelenik meg. Az egyik fekete, a másik fehér óralappal lesz kapható, amit keyblade, és Mickey egér logók díszítenek. A fülbevalók esetén Kingdom Hearts szívekből és koronákból választhatunk, és négy különböző fémből kérhetjük őket. A legolcsóbb verzió 20 000 forint körüli áron kérhető, de van 18 karátos arany verzió is, aminek ára megegyezik az órákéval.

A Kingdom Hearts III tavaly jelent meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Ha érdekelt a sorozat, de lemaradtál róla, a teljes szériát be lehet szerezni egy csomagban mindkét platformra. A JRPG műfaj rajongói számára megfontolandó ajánlat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)