Hirdetés

Kipróbáltuk a videojátékok kedvenc fegyvereit

|

A való életben a különféle fegyverek egészen más élményt jelentenek, mint a videojátékokban. Lőtéren jártunk.

Hirdetés

Sok gamer valószínűleg fejből tudja sorolni a legnépszerűbb lövöldék fegyverkészletét, és bizonyára sok olyan tizenéves van, aki virtuálisan már kilőtt több ezer lövedéket és kivégzett sok száz ellenséges harcost.

A fegyverhasználat azonban nem játék, ezért néha játék közben is érdemes tudatosítani magunkban, hogy amit látunk és művelünk, az a valóságban rendkívül veszélyes, különös körültekintést és szakértelmet igénylő feladat.

Hirdetés

Ma Magyarországon minden 18. évét betöltött ember legálisan kipróbálhatja a különböző fegyvereket, a pisztolyoktól (azaz szaknyelven maroklőfegyverektől) a gépkarabélyokig vagy mesterlövész puskákig terjedő spektrumot. Egyedül sorozatlövésre nincs lehetőség, az erre alkalmas fegyverek ugyanis nem lehetnek civil kézben, ez kizárólag a hatóságok és a katonaság számára lehetséges.

Annak érdekében, hogy alaposabban megismerkedjünk a fegyverek világával, ellátogattunk a C96 Lövész Sportegyesületbe, ahol Bóka Bence lövészetvezető szakértő segítségével közelebbről is megismerkedtünk jó néhány, FPS játékokból ismerős fegyverrel.

Mint a videón látható, a lőtéren kizárólag védőszemüveg és fülvédő használatával, a biztonsági előírások szigorú betartásával lehet kipróbálni a fegyvereket, akár csoportosan, akár egyénileg is. Mindenkinek ajánljuk, hogy tegyen egy próbát, garantáljuk, hogy onnantól máshogy néz majd a lövöldözős játékokra és az akciófilmekre is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)