Hirdetés

Kivégzések is lesznek a Mortal Kombat filmben, itt vannak az első képek

|

Nem fukarkodik majd a korhatáros jelenetekkel a NetherRealm verekedős játékszériájának legújabb adaptációja.

Hirdetés

Április 16-án debütál az amerikai mozikban és ezzel párhuzamosan az HBO Max műsorkínálatában az új Mortal Kombat, amely az Entertainmnet Weekly beszámolója szerint nem csupán a karakterek és az alapkonfliktus tekintetében támaszkodik a NetherRealm Studios játékaira, hanem azok nyers és kendőzetlen erőszakosságát is megirigyelte.

A filmes és tévés adaptációk közül az idei lesz az első, amelyikben már helyet kapnak a küzdelmek végére a lehető legkegyetlenebb módon pontot tevő kivégzések is. Simon McQuoid rendező kimondottan arra kérte Kyle Gardine kaszkadőrkoordinátort, hogy olyan harcjeleneteket tervezzen, amelyekhez foghatót még egyetlen mozifilm közönsége sem láthatott. Elmondása szerint kimondottan véres összecsapásokra számíthatunk, és attól sem rettentek vissza, hogy a játékot még hírből sem ismerő gyanútlan nézőket kivégzésekkel sokkolják.

Hirdetés

Azt is megtudhattok, hogy a történet központi alakja egy új karakter lesz, a Lewis Tan által megformált Cole Young egy valaha ígéretes tehetségként számon tartott, ám mostanra kiégett, teljesen lecsúszott MMA-s, aki a Mortal Kombat szimbólumát formázó anyajegyet visel a mellkasán. Az ismert harcosok közül Sonya Bladdel találkozik először, együtt jutnak el Raiden nagyúr templomába, ahol Cole és a többiek felkészülnek a mindent eldöntő tornára.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Már ennyiből is sejthető, hogy aligha a története teszi majd naggyá az Mortal Kombat mozit, az okosan elhelyezett easter eggek, és a teljes körű fan service azonban sikerre vihetik. Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)