Hirdetés

Így tisztelegnek az NBA 2K játékosai Kobe Bryant előtt

|

A gamerek a maguk módján búcsúznak a Lakers legendájától.

Hirdetés

Vasárnap reggel, 41 éves korában elhunyt Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers legendája, miután a rossz látási viszonyok következtében a helikopter, amin 13 éves kislányával és hét további utassal utazott, hegyoldalnak csapódott. Halálát mindenki megrendülve fogadta, ismert emberek, sporttársai, rajongói egyaránt emlékeztek róla a napokban.

Hirdetés

Az NBA 2K20 fejlesztői lecserélték a hirdetőtáblákat egy Bryantet ábrázoló képre, a játékosok (mármint a csapatokat irányítók, nem a játékbeli csapattagok) pedig - követve a valódi meccseken látott módszert - például azzal tisztelegnek, hogy 24 másodpercig némán állnak a pályán, vagy nem támadnak, hagyják, hogy leteljen az idő; azért ennyi ideig, mert a 24-es volt Kobe egyik mezszáma.

2 24s violations for KOBE. RIP - Streamable from r/NBA2k

Yesterday I decided to play Rec with randoms again and saw something incredible #RIPKobe from r/NBA2k

Mások a közösségi téren tisztelegnek:

Még az sem kizárt, hogy a 2K Sports az idei játékot valamilyen formában Bryantnek dedikálja, de ha így tesz, remélhetőleg visszavesz a mikrotranzakciókból, és javít a minőségen, mert a legenda nem érdemli meg, hogy olyan játékkal hozzák összefüggésbe, ami egyetemes népharagot vált ki, ahogy a sorozat tavalyi része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)