Hirdetés

Koffeines tésztát kínál gamer kajaként a Nissin

|

A különböző energiaital-márkák után most a világ legismertebb instant levese próbálja meg rátukmálni magát a játékosokra egy speciális kiadással.

Hirdetés

A Doritos, a Mountain Dew, a Monster és a G-Fuel után most a Cup Noodles gyártója, a Nissin is megpróbálja kihasználni a "gamer" kifejezés erejét. A CNN jelentése szerint a japán levesmárka két új ízesítésű, koffeintartalmú levest fog piacra dobni.

Japánban szeptember 18-án kerülnek forgalomba a hagymás és fekete paprikás yakisoba, illetve a curry variánsok, melyek mindegyike disznóhúsos és zöldséges alapot használ.

Hirdetés

A hivatalos közleményben a Cup Noodles képviselője a következőt nyilatkozta:

"Japán videojátékos populációja évről évre növekszik, főleg a fiatalabb generáció körében. Ez a szám már most túllépte az 50 milliót, ezért válaszolni szeretnénk a felmerülő keresletre, és a Nissin történelmében most először »gamer-barát« termékeket kínálni."

A "gamer-barát" kifejezést azzal érdemeltek ki, hogy a currys egy szószos alapot használ, a másik pedig "levesmentes", így nehéz lesz összefröcskölni mindent tésztaevés közben. Meg hát a koffein is segíthet a hajnalig Starfieldezésben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)