Hirdetés

Komoly tervei vannak a Warnernek az új Mortal Kombat mozival, több folytatás is elképzelhető

|

Egész filmszériát építene a stúdió a 2021-es Mortal Kombat rebootra, négy újabb film is tervben van.

Hirdetés

A világ szerencsésebb felén holnap, azaz április 23-án mutatják be az új Mortal Kombat filmadaptációt, ráadásul az Egyesült Államokban nem csak a vetítőtermeket veszi célba a reboot, hanem az HBO Max kínálatába is azonnal felkerül a film. Az első korai beszámolók meglehetősen pozitívak voltak, sőt a nyitányt, vagyis a legelső hét percet már mi is megnézhettük.

A Varietynek nemrég az a Joe Taslim nyilatkozott, aki Sub-Zero szerepét kapta a 2021-es Mortal Kombatban, a színész szerint pedig elmondta, szerződése még összesen négy további Mortal Kombat mozira szól.

Hirdetés

A nagy vidámság előtt persze fontos megjegyezni, hogy mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy biztosan ötrészesre bővül az új Mortal Kombat széria, nagyon gyakori ugyanis az efféle megoldás, jó előre le szokták kötni a színészeket az esetleges folytatásokra, már csak azért is, hogy ne tudjanak könnyedén kitáncolni a szerepből.

Teljesen bizonyos, hogy minden a matekon múlik, ha megbukik a film, akkor el lehet felejteni a további részeket, ha viszont sikeres lesz, akkor simán benne van a pakliban, hogy nem most találkoztunk utoljára a gárdával. A sikerre egyébként minden esély megvan, hisz a Mortal Kombat februári előzetese lett minden idők legnézettebb kifejezetten felnőtteket célzó kedvcsinálója. 

Ha esetleg lemaradtatok volna a korábban említett videóról, ami a film első hét percét mutatja meg, akkor itt könnyedén pótolhatjátok, ráadásul nálunk magyar feliratot is bekapcsolhattok hozzá:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)