Hirdetés

Korlátozások mellett, de végre hagyományos formában tér vissza a nagy nyári speedrun-buli

|

Az is megvan már, hogy mikor kerül megrendezésre a Summer Games Done Quick 2022.

Hirdetés

Régóta velünk van már a Games Done Quick eseménysorozat, amelynek keretén belül évente többször is összegyűlnek a speedrunnerek, hogy egy maratoni megmérettetés során jó gyorsan játsszanak végig különböző videojátékokat.

Persze ezeknek a rendezvényeknek nem pusztán a szórakoztatás a céljuk, mivel közben általában igen komoly összegek gyűlnek össze jótékony szervezetek számára. Az utóbbi években rendre sikerült többmillió dolláros adományokat összehozni, legutóbb például közel 3,5 millió lett a végeredmény. Így hát nagyon is fontosak ezek a dzsemborik, és idén nyáron végre ismét személyesen találkozhatnak a résztvevők.

Hirdetés

A virtuális GDQ-bulik után az idei Summer Games Done Quick már a minnesotai Bloomingtonban kerül megrendezésre, és ugyan a koronavírus-járvány miatt szükséges lesz meghozni néhány óvintézkedést, talán kárpótolja majd, hogy megint a helyszínen lehet szurkolni. Az eddig ismert infók alapján a látogatóknak bizonyítaniuk kell, hogy megkapták a védőoltást, illetve KN95-ös vagy N95-ös maszkot kell viselniük.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ezen felül kevesebb embert engednek be a rendezvényre, és a megfelelő távolságtartásra is ügyelni fognak. Sőt, a szervezők azt kérik, hogy egy hotelszobába maximum két személy cuccoljon be, szóval látszik, hogy komolyan veszik az óvintékezdéseket.

A GDQ csapata jelezte, hogy figyelik a járvány alakulását, és ha szükséges lesz, akkor változtathatnak a szabályokon, de akár kukázhatják is teljesen a személyes találkozóra vonatkozó terveket. A Summer Games Done Quick 2022 bevételeivel egyébként az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetet fogják támogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)