Hirdetés

Közös Dungeons & Dragons kalandra készülnek a Baldur's Gate 3 színészei

|

Ennél jobb dolog most nem lehet: a High Rollers csodálatos Dungeon Mastere vezetésével közös kalandra indulnak a Baldur's Gate 3 karakterei. Mármint a valóságunkban.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 az idei év talán legnépszerűbb játéka. Még ha nem is szereted a műfajt, a játék akkor is szembe jön veled Twitteren, TikTokon, YouTube-on és mindenhol, ahol gamerek áradozhatnak új kedvencükről. A Larian Studios sikerének egyik fontos elemét a színészeknek köszönhetjük, akik hangjukkal és motion capture alakításukkal rengeteget hozzátettek a főbb szereplők megelevenítéséhez.

És most jön a csodálatos hír: a játék csapattagjai hamarosan újra együtt kalandoznak majd egy különleges Dungeons & Dragons kampány során, de most nem a virtuális térben, hanem asztalnál ülve. Devora Wilde (Lae'zel), Neil Newbon (Astarion), Tim Downie (Gale), Samantha Beart (Karlach), Jennifer English (Shadowheart), és Theo Solomon (Wyll) mind a Baldur's Gate 3-ban látott karaktereit fogja irányítani, míg a csapatot Mark Hulmes terelgeti majd a Dungeon Master szerepében.

Hirdetés

A videojáték narrátora, Amelia Tyler is részt vesz a buliban, de hogy neki mi lesz a szerepe, azt még nem tudhatjuk.

A D&D kaland premierje pénteken este 8-kor lesz esedékes a High Rollers Twitch csatornáján. A felvétel később elérhető lesz majd YouTube-on is, szerintünk kötelező néznivaló. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)