Hirdetés

Külön kategóriát kaptak a sportok a Twitchen

|

Az Amazon határozottan azt szeretné, hogy a Twitch a sportrajongók kedvelt platformja legyen.

Hirdetés

Alapvetően továbbra is a videojátékstreaming központja a Twitch, de népszerűek a beszélgetések, a sakk, és feltörekvőben vannak további tartalmak is, mint a sportközvetítések, amelyek között mostantól saját kategóriában böngészhetünk.

Hirdetés

Számíthatunk az Arsenal és a Real Madrid, valamint a Juventus és a Paris Saint-Germain közvetítéseire, és ugyanezen kategóriában láthatjuk az NBA, az NHL, az RFL, a UFC és az NWSL ligákhoz tartozó tartalmakat. Újraindul továbbá a twitchsports csatorna is, ahol mindig listázzák az épp legérdekesebb közvetítéseket.

Az elmúlt hetekben a Premier League és a Thursday Night Football közvetítései is futottak a platformon, a Twitch megszerezte az UEFA Bajnokok Ligája évi 16 meccsének német közvetítési jogait, továbbá az USA Basketball mérkőzéseit is sugározhatja. Természetesen a játékokat streamelő sportolók is kiemelt figyelemre számíthatnak, köztük az F1-ben versenyző Lando Norrisszal, vagy számos NBA-s, WWE-s hírességgel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)