Hirdetés

Különös figyelmet fordítanak a Stellar Blade fejlesztői a főszereplő hátsójára, mert azt látják a játékosok legtöbbet

|

Senki nem mondhatja, hogy a Stellar Blade alkotói nem figyelnek eléggé a részletekre.

Hirdetés

Már az első külső nézetes akció- és szerepjátékok megjelenése óta ismerünk olyan embereket, akik azért választanak női karaktereket, ahányszor csak lehet, mert ők kellemesebb látványt nyújtanak hátulról, mint a férfiak. Persze leginkább azt kell figyelni, ami a karakterek előtt történik, azt is célszerűen váll fölött, ám a koreai Stellar Blade fejlesztői szerint kifejezetten fontos, hogy a főhős, Eve feneke hogyan viselkedik a harcok közben.

Hyung-Tae Kim, a játék rendezője a GamesRadar+-nak elmondta, a Shin Jae-eun koreai modellről mintázott főszereplő esetében is különös figyelmet fordítottak a hátulról látható részletek kidolgozására, mert a játékos ezt látja elsősorban.

Hirdetés

A Stellar Blade még visszafogott a Shift Up egy korábbi játékához, a Goddess of Victory: Nikkéhez képest, ami, hát, nézzétek meg ezt a videót belőle, ha épp nincs más a szobában:

"Őszintén szólva, amikor játszom egy játékkal, szeretek valaki olyat látni, aki jobban néz ki, mint én magam. Én erre vágyok. Nem akarok valami átlagosat látni; inkább valami ideálisat. Szerintem nagyon fontos ez egy szórakoztatóipari termékben. Végtére is ez felnőtteknek szóló szórakoztatás."

- tette hozzá Kim. Szerencsére a Stellar Blade többről szól majd, mint formás, ugráló fenekekről, mint abból a legutóbbi State of Play keretében is kaptunk némi ízelítőt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)