Hirdetés

Napi cukiság - a League of Legends hangutánzó lány

|

A LoL rajongók, figyelmébe ajánljuk ezt a videót, amiben egy végtelenül cuki lány a League of Legends championjeinek a hangját utánozza.

Hirdetés

A League of Legends egyre nagyobb népszerűségnek örvend a játékosok között, akik természetesen a legkreatívabb módokon igyekeznek mindenki tudtára adni rajongásukat. Íme a legaranyosabb.

Profi League of Legends játékosokkal folytatott diskurzus után megegyeztünk, hogy ugyan nem minden champion hangját sikerült eltalálnia ili Winternek, viszont az is biztos, hogy a Riot könnyedén tudná promózni vele a játékot. 

Ili Winter nem csak a női, hanem a férfi karakterek hangjával is megpróbálkozik - amiért nyilván jár a pluszpont -, ráadásul mindezt olyan elragadó bájjal teszi, amivel kiemelkedik a többi hasonló próbálkozás közül.

Ha van kedvenc League of Legends hangutánzótok, vagy esetleg úgy érzitek, hogy ti magatok jobbat tudnátok csinálni, akkor ne habozzatok ezt megmutatni nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)