Hirdetés

League of Legends cosplay - ahogy a profi játékosok csinálják

|

A világ egyik legprofibb LoL csapata, a CJ Entus nem holmi egyszerű montázzsal ünnepli az újévet: két játékosát játékbeli karaktereknek öltöztette, de ennek is megadta a módját.

Hirdetés

Az őszi PlayIT-en saját szemünkkel tapasztalhattuk meg, mennyire jó cosplay alapanyag a League of Legends - mindenki kiváló munkát végzett öltözéke megalkotásakor, innen is gratulálunk és köszönjük nektek, hogy vagytok.

A koreai CJ Entus tagjai szintén nem aprózták el a cosplay-ezést. A csapat két játékosa, Madlife és Flame (Definitely Not) Blitzcranknek és Ezrealnak öltözött. A munka kiváló, de Madlife öltözékében nem férnénk be a szerki ajtaján. Csak ezért nem utánozzuk őket. Csak. Ezért.

Íme tehát Madlife, mint „Definitely Not Blitzcrank”:

És Flame, mint Ezreal:

Ti melyik karakternek öltöznétek be szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)