Hirdetés

Rátámadt a szüleire egy profi League of Legends-játékos bátyja

|

Az elkövetőt elfogták a rendőrök, a tragédia pedig nemcsak a profit, hanem az egész közösséget nagyon megrázta.

Hirdetés

Aki követi a League of Legends e-sport szcénáját, annak bizonyára ismerősen cseng Yiliang "Doublelift" Peng neve, aki talán az egyik legismertebb játékos, és jelenleg a Team Liquid csapatát erősíti, azonban nemrég súlyos tragédia történt a családjában.

Hirdetés

A rendőrség nyilatkozata szerint Doublelift idősebb testvére, Yihong Peng feltehetőleg egy késsel rátámadt szüleire, anyját pedig olyan súlyosan megsebesítette, hogy már nem sikerült megmenteni az életét, és belehalt sérüléseibe. A profi játékos apját kritikus állapotban szállították kórházba, de a rendőrség sajtóközleménye szerint fel fog épülni.

Az eset érthető módon nagyon megrázta az e-sportközösséget, rengetegen fejezték ki támogatásukat Doublelift és családja iránt, és a Team Liquid vezérigazgatója, Steve Arhancet is azt ígérte, hogy minden segítséget megad a profinak. Doublelift egy rövid közleményben azt írta, hogy csatlakozik apjához és öccséhez, így az elkövetkezendő időszakban valószínűleg nem lesz túl aktív a közösségi médián.

Egyébként a Team Liquidnek most hétvégén elég fontos meccse lesz, de a történtek miatt Doublelift nagy valószínűséggel nem fog játszani, így egyelőre nem tudni, mi lesz a csapattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)