Hirdetés

2019-ben már nem a Fortnite volt a legnépszerűbb Twitchen

|

Sok változás történt idén is a legtöbbet nézett játékok listáján, köszönhetően többek között egy tavalyi nagyágyú kiesésének.

Hirdetés

State of the Stream 2019-es jelentésnek köszönhetően már láthatjuk, hogy hogyan alakult a Twitch.tv 2019-es éve. Az egyik legnagyobb zuhanást a PlayerUnkown's Battlegrounds produkálta, ami 2018-ban 416 millió nézett órát produkált, idén pedig a Hearthstone 217 millióját sem sikerült elérni, így kiesett a 10 legtöbbet nézett játék listájából.

Hirdetés

Ezzel szemben a Grand Theft Auto V a többszörösét hozta a tavalyi számainak, és a négy legnépszerűbb között végezte 2019-ben, köszönhetően nagyrészt a GTA RPG-adások népszerűségének.

Mindeközben a régi király, a League of Legends is visszaszerezte a trónját: a Fortnite nézett óráinak száma 1,2 milliárdról 884 millióra esett, a LoL órái pedig 929 millióról 990 millióra növekedtek. Utóbbiban valószínűleg a Teamfight Tactics játékmód sikere is közrejátszott.

Ti milyen játékokat követtetek Twitchen? Vagy streamek helyett inkább a saját játék élményében hisztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)