Hirdetés

League of Legends - újabb botrány az eSportok világában

|

Nemcsak a Counter-Strike: Global Offensive-szférában van nagy kavarodás, egy másik népszerű eSport szintéren, a League of Legends környékén is eldurvultak a dolgok. Csak másképp.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben mi is beszámoltunk több kellemetlen ügyről is az eSportokkal kapcsolatban, és itt is van egy újabb eset.

Marcin "Kori" Wolski, profi League of Legends játékos, egy rövid időre otthagyta csapatát a Meet Your Makers-t pár nappal az LCS (League Championship Series) kezdete előtt. Ezt a csapat vezetősége nem vette jó néven. Wolski rögzített egy telefonbeszélgetést közte és az MYM menedzsere, Sebastian "Falli" Rotterdam között, aki a vita hevében megfenyegette a fiatal játékost, hogy elintézi, hogy édesanyja elveszítse a házát. 

A beszélgetés után Wolski azonnal kapcsolatba lépett a Riottal, Roterdam pedig nyilatkozatot tett, miszerint nagyon sajnálja kirohanását és csak a stressz miatt viselkedett így. Pozíciójáról lemondott és tudatta mindenkivel, hogy a Meet Your Makers vezetői nem tudtak tettéről.

A csavar a történetben, hogy Wolski ezek után visszatért csapatához, mert megtudta, hogy szerződése lejártáig nem vehetne részt profi versenyeken, ami viszont 2016 januárjáig él. Ahogy az eSport egyre népszerűbb lesz, úgy szaporodnak meg a botrányok is, de talán ez a népszerűség velejárója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)