Hirdetés

Lecserélték Cortana szinkronhangját a Halo sorozatban, de ez jó hír

|

Az adaptáció készítői nem gondolkodtak túl sokat azon, ki lenne tökéletes a szerepre.

Hirdetés

Bár a Halo Infinite végül nem érkezett meg az Xbox Series S/X megjelenésével egy időben, a franchise rajongói így sem maradnak tartalom nélkül, hiszen napokon belül játszható lesz a Halo 4 PC-n, a The Master Chief Collection megszépül az új generációval és közeleg a Halo sorozat is.

A Steven Spielberg produceri felügyeletével készülő feldolgozásról egyelőre nem tudunk túl sokat, de most egy fontos részlettel közelebb kerültünk a megismeréséhez. 

Hirdetés

A Halo sorozat a Showtime-ra készül Spielberg és produkciós cége, az Amblin Entertainment támogatásával, a készítők között pedig ott van Jonathan Liebesman (A titánok haragja, Tini nindzsa teknőcök), Otto Bathurst (Birmingham bandája, Az Úr Sötét anyagai), M.J. Bassett (Válaszcsapás, Solomon Kane), Roel Reiné (Az utolsó pogány király, Halálfutam 2) és Jet Wilkinson (Otthonunk).

Master Chiefet Pablo Schreiber (Amerikai istenek, Jacob védelmében) megformálásában láthatjuk majd, az emberiség legfejlettebb mesterséges intelligenciáját, Cortanát pedig úgy volt, hogy Natascha McElhone fogja eljátszani, ám az amerikai IGN jelentése szerint a karaktert újracastingolták, és az a Jen Taylor kapta meg a szerepet, aki a Halo játékokban is megszólaltatta. 

Az információk alapján nem McElhone teljesítményével volt probléma, hanem a koronavírus-járvány szólt közbe, így helyettesíteni kellett, Taylor pedig kézenfekvő választás volt Cortanához. McElhone egyébként így is benne marad a sorozatban, méghozzá Dr. Catherine Halsey képében, aki megalkotta a Spartan szuperkatonákat. Remélhetőleg 2021-ben már láthatjuk a pilotot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)