Hirdetés

Hatalmas LEGO Völgyzugoly készült 200 ezer darabból

|

Van, akinek az is problémát jelent, ha egy házat kell összeraknia LEGO kockákból, de vannak, akik több méteres építményt dobnak össze a Gyűrűk Urából.

Hirdetés

Alice Finch összeállt David Frankkel és együtt megalkották Rivendellt, vagyis magyar nevén Völgyzugolyt LEGO elemekből. Ezt ne úgy tessék elképzelni, hogy kiborítottak egy vödör kockát és építettek egy 5x5 darabos házat.

Ez az építmény több mint 200 ezer elemből készült 3x1,5 méter nagyságú lett. Az építést persze nem csak ketten végezték. Bevonták a munkálatokba a David gyerekeit is, akik kitörő örömmel szorgoskodtak például a víz összerakásán.

A végeredmény hihetetlenül részletes lett. Amennyiben szeretnétek nagyban látni a képeket, és az építmény minden részletét, kattintsatok a képekre.

Tegye fel a kezét, aki már belefogott komplex LEGO építkezésbe. Ha van ilyen, örömmel vesszük képeit és sztoriját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)