Hirdetés

Skyrim - elkészült a LEGO intró

|

A Batman, a Gyűrűk Ura, a Star Wars és még Indiana Jones is kapott LEGO játékokat, de ezek egyszer elfogynak. Akkor jöhet majd a LEGO Skyrim.

Hirdetés

A Guildmaster Studio összerakott egy videót, amiben LEGO elemek fehasználásával alkották újra a Skyrim nyitójelenetét. A dolog varázsát a részletek adják.

Valószínűleg a főszerepben LEGO Thort láthatjuk, ami önmagában is lenyűgöző, de a legfontosabb, hogy a rajongói mű olyan jól sikerült, hogy komolyan elültette bennünk a vágyat egy LEGO Skyrim játék után. Képzeljétek el mennyire laza lenne a LEGO barlangokat járni legendás kockákért, és egy LEGO pergamen alapján megépíteni álmaink fantasy otthonát. Meg LEGO sárkányokkal küzdeni.

Ti kipróbálnátok egy LEGO Skyrim játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)