Hirdetés

LEGO The Simpsons - az eddigi legjobb legós csomag?

|

Már Simpsonék házát is kihúzhatjuk arról a listáról, amely az építőkockákból nem megalkotható dolgokat tartalmazza.

Hirdetés

Bár nem ér fel egy működő, életnagyságú LEGO autó elkészítésével, az sem utolsó elfoglaltság a hétvégére, hogy összehozzuk Simpsonék komplett házát a szereplőkkel és minden mással együtt.

A LEGO még idén piacra dobja a LEGO The Simpsons kiadást, amely 2523 alkotóelemből áll és tartalmazza a család otthonát a kertben található tárgyakkal együtt. Természetesen a Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie és Ned Flanders figurákat is belepakolták a csomagba, mert ugye nélkülük elég furcsa lenne a Simpsons.

A körülbelül 150-200 dollár (kb. 33-44 ezer forint) körül mozgó LEGO The Simpsons csomag házrésze egyébként szétnyitható, tehát nem egy kívülről bámulható díszről van szó, hanem a szobákat is össze kell állítanunk úgy, ahogy a sorozatban láthatóak, beleértve a garázst és a hozzá tartozó kocsit is. 

Hibátlan a cucc. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)