Hirdetés

Videokártya LEGO elemekből? Miért ne?

|

Meg se próbáld túlhúzni ezt a VGA-t, mert tényleg szétolvad. Cserébe viszont elképesztő teljesítményre képes.

Hirdetés

A kreatív emberek elképesztő csodákra képesek. Nick V is egy ilyen csodabogár, aki LEGO elemek felhasználásával épített videokártyát magának. Túlhúzásra alkalmatlan (ha megpróbálnád, valószínűleg folyékony szivárványként végezné), de a mellékelt specifikációk szerint ez nem olyan nagy gond.

Már az eszköz teljes neve is mutatja, hogy van humora a srácnak: PowerBuild CRLMRM IRON HD 1640 9IB 64-bit HNSL DVD Extreme x32 HD Ready ABS Support Video Card. Én, aki a GeForce 2 óta képtelen vagyok követni a kártyák számozását, megláttam ebben a pici szarkazmust, de ez most mellékes. A The PowerBuild IRON HD Video Card 1640 Stream processzorral dolgozik, 9IB 64-bites ABS vezérlővel működik (értitek).

Közben a PlayStation 4 tulajok éppen a HDMI miatt bosszankodnak, lehet, ha a Sony gépeibe is ilyen kerülne, más lenne a gond. Például az, hogy ezen csak VGA kimenet van.. És igen, a LEGO kocka olvadni kezd 105 fokon, szóval nem érdemes túlhúzni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)