Hirdetés

Lego Fallout - a rajongói videó láttán egy teljes játékra is azonnal befizetnénk

|

A Lego Worldsben alkották újra a Fallout 3 első teaser videóját.

Hirdetés

Traveller's Tales sandbox játékában bárki megalkothatja álmai Lego világát. Egy tehetséges youtuber, Bearly Regal most a legendás Fallout 3 kockásított verzióját készítette el. 

Hirdetés

Bearly Regal korábban is ügyesen használt már a Lego Worlds által felkínált lehetőségeket, többek között Metal Gear Solid, Fortnite és Dark Souls Lego verziókat is készített. Most viszont a Fallout 3 első teaser trailerét ültette át teljes egészében Lego köntösbe. Természetesen az ikonikus I Don't Want to Set the World on Fire nóta sem maradhatott el, erről ti is meggyőződhettek, ha elindítjátok az alábbi videót. 

Cseppet sem meglepő, hogy egy csomó néző azonnal követelni kezdte a hivatalos Fallout Lego készletek gyártásának megkezdését, de erre valószínűleg nem számíthatunk egyhamar. Ugyancsak bombázni kezdték a Traveller's Tales csapatát is, hogy fogjanak neki szépen egy Lego Fallout játék fejlesztésének, de addig sem szeretnénk féllábon állni, amíg ez a projekt esetleg elindulna. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)