Hirdetés

LEGO-ból alkották újra a GTA 6 előzetesét, bámulatos a végeredmény

|

A szokásos, 3D modellek és "LEGO-szerű" effektek helyett itt egy valódi figurákból és kockákból felépített, stop motion animációs videóról van szó.

Hirdetés

A Grand Theft Auto a játékvilág egyik legismertebb szériája, így érthető, hogy a GTA VI trailer érkezése hatalmas lelkesedést produkált. A videót több millióan nézték meg, és ennek megjelenése nem hogy csillapította volna az infókra kiéhezett rajongókat, új lökést adott nekik.

A hype-ciklus még nem ért teljesen véget, mert bár a legelszántabbak már kielemezték az előzetes minden egyes képkockáját, az alkotók nem pihennek: érkeznek a különböző remake-ek.

Hirdetés

Shrimpy az egyik legbonyolultabb megoldást választotta a saját verziójához: LEGO elemekből rakta össze az egész trailert. A stop-motion animációhoz 3086 fotót készített a különböző figurák és LEGO építmények felhasználásával, azokat pedig egy 30 fps-es videóban fűzte össze. Az eredmény egészen lenyűgöző:

Még jó darabig nem fogunk játszani a GTA VI-tal (a Rockstar ígérete szerint 2025-ig, de a csúszás náluk már hagyomány), meglepődnénk, ha a következő hónapokban nem kerülne elő rendszeresen anélkül, hogy a fejlesztőcsapat bármi újat mondana.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)