Hirdetés

Lekerült a PlayStation YouTube csatornájáról a Spider-Man: Miles Morales trailer

|

A Spider-Man: Miles Morales bejelentés pillanatában felrakott trailert egy másik kiadó szerzői jogi követelése miatt nem lehet megtekinteni.

Hirdetés

A közelmúltban megtartott és végül a konzol leleplezésével zárult PlayStation 5 bemutató fénypontjainak egyike a Marvel's Spider-Man: Miles Morales volt. Már önmagában is nagy szó, hogy főszereplővé avanzsál a karakter, de mindezt ráadásul az új generációs PlayStation egyik nyitócímében teszi. Az ígéretes projektnek azonban váratlan nehézségekkel kellett szembenéznie: előbb támadt egy kis kommunikációs zavar azt illetően, hogy folytatást, spin-offot, kiegészítőt, vagy felturbózott újrakiadást rejt-e a csomag, majd pedig a Gameloft állt elő szerzői jogi követeléssel.

Hirdetés

Utóbbi, melynek részleteit és okait még nem hozták nyilvánosságra, azzal járt, hogy a Sony saját felületén elérhetetlenné vált a szóban forgó előzetes, ugyanakkor bárhol máshol megnézhetitek továbbra is a Marveltől a GameStar Hungary YouTube csatornáig. Pillanatnyilag nem tisztázott, hogy mik a céljai a Vivendi birtokában lévő Gameloftnak, ahogy az is rejtély, hogy vajon miért nem nyújtott be hasonló panaszt korábban a Marvel's Spider-Man trailerei ellen.

Elképzelhető, hogy felbukkant az előzetesben valamilyen elem, amit a korábban több pókemberes mobiljátékkal is előrukkolt (Spider-Man: Toxic City, Ultimate Spider-Man: Total Mayhem, Spider-Man Unlimited) jogsértőnek ítélt. Kíváncsian várjuk, lesz-e az ügyből komolyabb csatározás a két cég jogászai között, vagy hamar sikerül tisztázniuk mindent annak érdekében, hogy a Spider-Man: Miles Morales anyagai helyet kaphassanak a PlayStation YouTube csatornán is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)