Hirdetés

Lenyűgöző Rainbow Six: Siege kisfilmet készített a PamKutya

|

A közel tízperces rövidfilmen profi filmesek dolgoztak, és ez minden jelenetén látszik.

Hirdetés

Továbbra is Magyarország egyik legnépszerűbb csatornája az 1,37 millió feliratkozós PamKutya, ahol zenei paródiák mellett már minden mással is foglalkozik Norbi és Márk. A napokban jelent meg a negyedik Pamkutya film, melynek alapvető célja, hogy felhívja a figyelmet a Rainbow Six: Siege ma indult ingyenes próbaidőszakára, de ahelyett, hogy a srácok egy egyperces videóban elmondták volna az üzenetet, inkább forgattak egy közel tízperces, profin megkomponált anyagot a FOMO-t is jegyző Hartung Attila és Duszka Péter Gábor közreműködésével.

Ebben a Norbiból, Márkból, Nessajból és Petiből álló Szivárvány kommandó bevetésre indul, de már az első pillanatokban is akadnak problémák.

Hirdetés

Az eseményeknek a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum adott otthont. A vágás Márk, míg a VFX Norbi érdeme - a videó végén, a stáblistán látszik, mennyire sokan járultak még hozzá a projekthez.

Érdemes megnézni a korábbi Pamkutya filmeket is, köztük az öt évvel ezelőtt megjelent Budapest, a bűn városát, amit az Assassin's Creed ihletett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)