Hirdetés

Logan Paul egy kisebb vagyont tapsolt el egy ritka Pokémon kártyára

|

A videós egy jól ismert gyűjtőtől szerezte meg a már-már relikviának számító lapot.

Hirdetés

Világszerte sok rajongója van a gyűjtögetős kártyajátékoknak, amelyeknek alapvetően az a lényegük, hogy a játékosok összemérjék egymással a tudásukat, na meg persze a kollekciójukat, viszont nem ritka, hogy egy-egy teljesen átlagosnak tűnő lapnak valójában óriási az értéke. Például akad egy olyan Pokémon kártya, egészen pontosan az első kiadású, PSA 10-es, Shadowless Charizard, ami nemrég igen szép összegért cserélt gazdát.

Hirdetés

Logan Paul nem csupán a YouTube egyik legismertebb alakja, de korábbi balhéi miatt elég megosztó személyiségnek is számít, viszont egy friss videója azok érdeklődését is felkeltheti, akik egyébként messziről elkerülnék a csatornáját. A videós ugyanis 150 ezer dollárért, tehát jóval több mint 46 millió forintért vásárolta meg a fentebb említett kártyát egy gyűjtőtől, akit sokan csak Pawn Stars Garyként ismernek.

A youtuber egyébként eleinte egy még ritkább kártyát szeretett volna megkaparintani, amiből elvileg csak kettő változat létezik, ráadásul mindkettő Gary tulajdonában van. A gyűjtő nem is igazán akart megválni tőlük, de azért azt elárulta, hogy korábban többen, például még Justin Bieber is megkereste őt egy ajánlattal, valaki pedig odáig merészkedett, hogy egy 400 ezer dollár értékű házat ajánlott fel az egyikért cserébe.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan is néz ki a Paul által megvásárolta kártya, és miképp zajlott le az adásvétel, akkor érdemes meglesni az alábbi videót.

Nem a Paul testvérpár idősebbik tagja az egyetlen celeb, aki az éves magyar átlagfizetés sokszorosát költötte hobbijára. Alig néhány napja történt, hogy egy Logic művésznevű rapper még az iméntinél is nagyobb, mintegy 67 millió forintnak megfelelő összegért vásárolt meg egy ritka Pokémon kártyát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)