Hirdetés

Logan Paul is a Kickkel akar szerződni, nem bánná, ha fizetnének neki ezért

|

Nem sokkal azután, hogy xQc aláírta a maga 100 millió dolláros szerződését, Logan Paul követelőzni kezdett.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben-hónapokban elindult egy kisebb platformháború. Elon Musk elbaltázott döntései teret engedtek a BlueSkynak és a ma indult Threadsnek, miközben a Twitch sorozatos melléfogásai a Kicknek és a YouTube-nak adtak új lehetőségeket.

Legutóbb a Kicknek sikerült iszonyatos hírverést csinálnia xQc 100 millió dolláros összértékű szerződésével, ami persze nem készpénz, kicsit bonyolultabb az összetétele.Hamarhíre ment, és még Logan Paul is felfigyelt rá.

Hirdetés

A botrányos tartalomgyártó, aki néhány éve egy borzalmasan ízléstelen videót készített egy japán hulláról, az elmúlt egy évben pedig egy NFT/crypto botrányba keverte magát, most a Kicknek kiabál. Podcastje, az impaulsive legutóbbi adásában próbálta feldolgozni, hogy az új streaming platform hogyan ajánlhatott ennyi pénzt Lengyelnek, aztán rájött, hogy egy kaszinó tartja el. Rögtön ezután már kérte is az 50 millió dolláros szerződését.

Akár viccelt, akár nem, Logan leszerződése biztosan továbbgörgetni a marketinggépezet kerekeit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)